Stickat

Kära systers Rockefeller är klar!

10 december, 2013

 

systers Rockefeller Nu är allrakärastesysters Rockefellersjal klar! (ja, för alla systrar är allrakäraste, så de så!)Den var inte helt enkel att blocka och trots att jag fäste en del trådar efter hand så fanns det miljooooooooooooner trådar kvar att fästa efter blockningen. Eller ja, kanske inte miljoner då, men ganska många.

Jag var lite orolig över att syster skulle tycka att den killar å sticks, men det verkar inte så. Hon hävdade bestämt att jag var världens bästa syster som gjort världens mest underbara sjal eller nåt liknande. Ja, jo.. det kan jag väl vara då. Om hon envisas. Äh, hon behöver inte ens envisas. Jag köper det ändå.
Hon nämnde i nästa andetag något om att hon behöver en till. I annan färg.

Precis som i min egen Rockefeller (som jag för övrigt inte blivit färdig att blocka och fästa miljooooooooner trådar ännu) så har jag använt både Drops Baby Alpaca Silk (det vita)  och ett ullgarn från Litauen (det flerfärgade). Väldigt olika till sin struktur, men jag är nöjd. Vi är nöjda kanske jag ska säga.

Nu blir det vantar. Tror jag. Kanske.

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stickat - Fågelvantar till syster - morslillaylle.se 25 december, 2013 at 12:12

    […] Och igår överlämnade jag dem till allrakärastesyster (japp, samma allrakärastesyster som fick Rockefellern för ett tag sen) Vi skulle fira julafton med syster och hennes fina familj och istället för en […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.