Stickat

Miss Winkle och jag

26 maj, 2014

Mrs Winkle

Jag skulle bara handla lite mat. Jag svär! Men ett ensamt garnnystan hoppade ner i korgen alldeles av sig själv.

Eller ja.. jag hjälpte till lite, kanske.

Det konstiga var att i affären visste jag PRECIS vad jag skulle använda det till, men när jag kom hem så var det som bortblåst.
Nä, inte garnet, bara idén.
Så, istället fick jag sätta mig och dammsuga Ravelry efter nya idéer. Såna finns det gott om där. Efter många om och men har jag bestämt mig.Det blir en Miss Winkle Och garnet är Järbo Elise.  Mjukt och skönt. Och påminner mig färgmässigt om havet, himlen och stranden. (det mörkbruna får väl vara tången då)

Så kan det gå när man släpper lös Yllet i affären.

Imorgon fortsätter jag på Kalajoki. Imorgon.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.