Stickat

Det kliade i fingrarna

17 augusti, 2014

kerstin

 

Ja, vad kan jag säga.

Det kliade i fingrarna. Så var det. Precis så, bara. Jag ville SÅ gärna prova mitt nya garn och det har i ärlighetens namn kliat i fingrarna efter att sticka vantar ett tag nu. Jag vet! Det ÄR konstiga tankar att ha mitt i sommaren. Men, sån är jag. Tydligen.

Så, jag valde ut två färger och satte igång. Själva processen att välja garn var inte speciellt lång. Inte speciellt genomtänkt val, alltså. Men färgerna såg läckra ut tillsammans i dagsljus. I skymningsljus, och nu på kvällen är de fortfarande fina tillsammans. Men fullständigt omöjliga att sticka med. Jag ser ju för sjutton inte ordentligt. Åldern? Kan jag aldrig tro.

Mönstret är däremot ett väl genomtänkt val. Det är Kerstin ur Vantar för alla årstider. Halvvantar med tumme. Såna har jag inga innan, och det ÄR faktiskt inte vinter än. Ett par halvvantar blir bra nu i höst. Om jag lyckas färdigställa dem. Jag menar, kvällstid tycks det ju inte gå iallafall.

Ah, jag vet! Jag börjar på ett par till! I ljusare färger. Så får det bli.
Kanske får de följa med på semestern. Som projekt, alltså. Jag räknar inte med att behöva dem i färdigt skick. Hoppas mer på bikini, liksom.

Åter till garnet. Eller jag kanske ska gå och lägga mig istället. Vi får se.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.