Stickat

Hipp hipp hurra för Mors Lilla Ylle!

1 februari, 2023

 

Hipp hipp hurra för Mors Lilla Ylle som fyller 10 år!

Hur detta gått till har jag ingen aning om. HUR kan tiden gå så fort! Häromdagen fyllde till exempel min förstfödde 30 år. Hur är det möjligt? För jag själv är ungefär tjugosju eller möjligen trettitvå. Och Yllet fyller 10 år den 3 februari. Vi måste ha ett 10årskalas, eller hur!  En liten giveaway kanske? För nog är du lite sugen på en sån här fin projektpåse?

Det är 10 år sen Mors Lilla Ylle uppstod här på bloggen, så givetvis måste giveawayen delvis äga rum här. Men jag kör även en på Facebook/Instagram, för det är där jag är mest aktiv numera. Så det finns alltså två möjligheter att kamma hem en sån här snygging till projektpåse.

Det jag skulle vilja veta är vad du är mest nöjd med av det du stickat (de senaste 10 åren om du minns så långt tillbaka… JAG gör det inte.. )  Kommentera här nedanför.
Och tipsa gärna stickgalna vänner om min sida så att vi blir fler. Det hade jag blivit jätteglad för.

Kommentera senast söndag 5 februari.

Kram på er och hippellegrattishurra till mig!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.