Stickat

Miss Winkle flyttar in

4 juni, 2014

Miss Winkle detalj

Jomen, nu är hon klar, Miss Winkle.
Hon är stickad i Järbo Elise och blev väldigt mjuk och skön. Fick en hint från allrakärastesyster om att det var garninköp på gång där, så jag gissar att även hon vill att Miss Winkle ska flytta in hos henne. Helt ok för mig.  Hon är ett perfekt tågprojekt. Miss Winkle, alltså. Inte allrakärastesyster.

Jag hade lite bekymmer med hur jag skulle få de där snirklarna att hålla sig snirkliga när de torkade. Löste det till sist med att lirka in ett kvastskaft i dem allihop innan jag spände upp sjalen på underlaget. Det blev rätt bra, tycker jag.

Nästa sjal är torr nu. Ska bara orka plocka loss alla miljoner nålar och fästa trådarna på den. Och sen fotografera den såklart.
Det blir inte ikväll. Jag är alldeles för såsig i hjärnan ikväll för att våga mig på något sånt alls. Men det är ju helg snart! Då kanske!

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och invänta käre makens matlagningskonst. Och ett glas vin. Livet är hårt ibland.

I´ll be back!

Miss Winkle i träd

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.