Stickat

Nu är det nära!

27 mars, 2013

Lenas tunika

Stickar på Lenas tunika så smått och det börjar närma sig färdigt.

Bakstycket är i stort sett färdigt och på framstycket har jag nu nått fram till där det ska läggas upp maskor för ärmarna.

Egentligen borde det här varit färdigt för länge sen, men det här garnet killar så förfärligt när jag stickar med det. Förhoppningsvis killar det mindre när plagget är färdigt.
När tunikan är klar har jag tänkt tvätta den med hårshampo och balsam, för det sägs att ullen blir mjukare av det. Det är ju helt klart värt att prova!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kicki 23 november, 2015 at 07:18

  Har nu surfat runt här på din fina hemsida, och hittat massor av inspiration och lust. Så mycket fint du gjort. Blev så otroligt sugen på denna tunika (Lenas) och undrar hur man hittar till det ljuvliga mönstret? Kan du tänka dig att tipsa om detta? Har tyvärr ingen hemsida som din, men har planer på att göra en, din sida inspirerar även till det. Hoppas du tycker det är okej att tipsa !?! /Kicki

  • Reply Catarina 23 november, 2015 at 07:53

   Hej
   Tack, vad glad jag blir. Det är så härligt att man kan inspirera varandra. 🙂
   När det gäller tunikan är jag lite osäker på varifrån mönstret kommer. Jag vill minnas att Lena köpte garnet och mönstret på någon marknad på Öland. Kan det vara något av spinnerierna där som har gjort mönstret. Jag har det inte kvar, så jag kan inte kolla ens.. Suck… Låt mig grunna på det lite, kanske kommer jag på namnet. I så fall lovar jag att återkomma till dig.

   /Catarina

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.