Mina mönster Stickat

… och vi har ett resultat!

15 juli, 2018

Giveaway blue

Åh! Detta var kul! Så glad jag är att jag fick möjlighet att genomföra en giveaway med bl.a. garnet från RITO.se

Varje gång min telefon plingat och aviserat att nu har någon kommenterat igen har jag blivit så lycklig! Ni var många fler än jag vågat hoppas som ville vara med och ha chansen att få en av de tre paketen.

Jag har läst och nickat igenkännande, fått nya idéer och fnissat lite emellanåt åt målande beskrivningar och jag insåg ganska snabbt att det inte skulle bli enkelt att välja ut tre av er. Helst skulle jag vilja ha möjlighet att skicka ett paket till er allihop, men det går ju inte.

Medan jag funderade på detta så vandrade tankarna till mitt eget sommarstickande. Vi är nog rätt lika, vi stickare. Jag stickar gärna små projekt som är enkla att ha med sig på utflykter, men inser också att jag brukar få lust att sticka en tröja eller kofta också. En vanlig svensk sommar går det finfint, men i år har min pågående tröja fått vila och mitt kommande koftprojekt har fått förbli kommande. Hittills har jag nog trixat ihop ett par vantar och sex par sockor, det sjunde paret sitter på stickorna.

Nähä, hörrni. Nu ska jag inte dra ut på det hela längre. De tre som kommer att få ett paket i brevlådan är;

Grönt paket:   Christina Germundsson
Rosa paket:     Eva Henriksson
Blått paket:     Camilla

Jag kommer att kontakta under veckan som kommer, så jag kan få era adresser och eventuella Ravelry-namn så att jag kan skicka grytlappsmönstret den vägen.

Grattis till er!

Påfallande många av er stickar, precis som jag, gärna sockar nu på sommaren. Därför kommer alla 24 som deltog i min giveaway  att få mönstret till Veterinärstrumporna om ni meddelar mig ert Ravelrynamn. Jag skickar mail även till er, så kan ni svara mig om ni vill ha strumpmönstret. Låter det som en bra plan?

Tack alla ni som deltog!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Gunilla (september) 15 juli, 2018 at 04:04

    Grattis ni som vann!

    Du har en kanonfin
    och generös plan där med sockmönstret!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.