Stickat

Säg hej till Doris!

17 september, 2014

Doris

Det här är Doris!

Ännu ett härligt vantmönster från boken ”Vantar för alla årstider” och ännu ett projekt där jag använder min skatt från felkörningen till Klippan. Färgerna känns kanske lite väl juliga än så länge, men håll ut! Det blir jul snart. Eller, snart och snart, det ÄR några månader kvar. Men ändå liksom.

Ni som känner mig väl vet att jag till och från haft en lätt jul-mani. Eller, lätt är kanske inte rätt ord. Jag har förbud att köpa fler julpryttlar. Det säger väl en del. Vi har julgranspynt till gissningsvis fyra julgranar. Av normalstorlek.

Men var kom de här jultankarna ifrån? Idag har jag kört nercabbat ända från Svalöv och hem. Och sprungit skogsrundan i korta träningsbrallor och kortärmad tröja. Så i min värld är det sommar fortfarande.

Förresten! Nu ligger mitt hemliga projekt på tork, så snart kan jag visa upp det för er.  Men först ska jag och Doris sitta i soffan en stund innan det är dags för mat.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Stickat - Det bubblar - morslillaylle.se 3 oktober, 2014 at 10:30

    […] Dorisvantarna är klara, sånär som på trådarna som ska fästas. Fotobevis kommer så snart det är fixat. Och jag har börjat på ett par vantar till Prinsessan Elsa. Hon önskade sig ett par HelloKitty-vantar, men jag får inte det snyggt. Så, jag började på ett par med en ballerina på. Jättesöta. Men. De. Blir. Inte. Bra!  Måste nog dessvärre rita mig ett par egna. […]

  • Reply Stickat - Kan man ha för många vantar? - morslillaylle.se 10 maj, 2017 at 08:48

    […] blev kallt igen. Jag har fortfarande inte hittat dem, och inte min fårmössa heller, och inte mina Dorisvantar och inte Den hemmelige hagen-vantarna heller. Ja, det är säkert ännu fler som flytt, fast jag […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.