Stickat

Världsstickningsdagen 2021 (WWKIPD)

12 juni, 2021

Idag är det Världsstickningsdagen, eller World wide knit in public day, som det heter på utrikiska. Ser du förkortningen WWKIPD så är det just detta man menar. Firar du denna stora händelse på något särskilt sätt?

Ganska länge var stickandet något jag gjorde hemma, och endast hemma. Jag skulle aldrig få för mig att sticka ute i den stora världen, och pratade aldrig med någon om stickning. På den tiden kände jag heller inga lika inbitna stickare som jag. Sen blev jag inbjuden till ett stickcafé här i stan. Det var då jag insåg att det fanns fler än jag som var lika besatta.

Så, numera stickar jag var jag än hamnar. Har alltid ett stickprojekt i min väska, för vem vet när det blir en paus. Och vi vet ju hur pauser ska tillbringas, eller hur? Paus = tid att sticka. Det är sen gammalt.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.