Stickat

Stickinspiration i bokform

18 februari, 2015

biblioteksbesok

Men oj! Titta vad jag hittade!

Eller, hittade och hittade. I helgen såg jag att en av Solveig Larssons vantböcker fanns på bokrean och var nära att klicka hem en sån. Men jag tänkte en gång till (för en gångs skull) och kollade om de kanske fanns på biblioteket. Det gjorde de, men var såklart utlånade. Reserverade dem och tänkte mig en väntan på minst ett par veckor, kanske någon månad, innan de blev lediga. I måndags fick jag sms om två av böckerna och igår om den sista. Det var bara att knata till bibblan och hämta ut dem. Förutom vantböckerna hittade jag även ”Livets aviga och räta” som jag letat efter i flera år. Den finns inte att köpa längre! Tjuvläste faktiskt lite på väg hem och höll på att glömma hoppa av bussen. Nu har jag både mysig läsning OCH ett nästintill oändligt antal vantar att inspireras av. Jag har faktiskt gjort en av Solveigs vantar tidigare, Camillavanten, som såldes till förmån för cancerfonden.

Vill förresten be om ursäkt lite för kvalitén på fotot ovan. USB-portarna på min dator behagar inte fungera längre så jag tvingas fotografera med telefonen. Tur att den ändå tar rätt hyggliga bilder. Jag lyckades på nåt sätt skrämma igång portarna häromdagen, men nu strejkar de igen. Det är väl bara att inse att jag behöver en ny dator. Men sån tur att inget annat gått sönder här på sista tiden då! (stor portion ironi här, vi har avverkat vattenskada i badrum, stopp i avlopp i köket och trasig diskmaskin under en och samma vecka)

Det börjar närma sig läggdags. Det är lätt att bli trött efter en hektisk jobbdag, makens fantastiska fiskgryta och ett glas vitt vin. Jaja, två glas då.

I´ll be back!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.