Stickat

Tjocksockar, gladsockar och crazysockar

25 november, 2013

CrazysockarOj, vad tiden går fort!!
Det känns inte som det är så längesen jag skrev här senast, men det ÄR det! Jag får bestämt skärpa till mig lite där.
Det är ju inte så att inget har blivit stickat under den här perioden precis.
Tvärtom får jag nog säga.

Framförallt har jag stickat sockar.
Tjocka sockar och tunnare sockar.
Sockar som beställts och sockar som ingen beställt.
Randiga gladsockar och mörka dystersockar.
Och… crazysockar.
Crazysockarna är de som syns överst. Visst är de helt galna i färgsättningen?! Man undrar om de som färgsatt dem varit helt färgblinda eller vad det kan bero på, men samtidigt är de rätt kul.
Prins E önskade sig ett par nya raggsockar och förklarade att de skulle vara gröna.. och lila.. och svarta. Så.. när jag hittade ett garnnystan som hade de färgerna i sig så köpte jag det såklart. Inte kunde jag ana hur crazy det skulle se ut när man stickat det. Men… Prinsen blev glad och äääääälskar dem. Dessutom blev det ett par till lillasyster prinsessan E också.
tösabitsockar

Sockar som beställts är också de här blårandiga. Äldste sonens tösabit frös om fötterna, så nya raggisar fick hon såklart ha.
rödrandiga sockarDessa har däremot ingen beställt. Men sticka måste jag ju!

falska flätor
Och ingen har beställt de här heller. Nån som behöver? Sockar är praktiskt projekt att ha med sig på tåget.
Sockarna på de tre översta bilderna är stickade i Järbo Raggi med stickor 5 och de nedersta i ett garn jag köpte på TGR. Såg kul ut i nystat men sockmönstret med falska flätor var nog inte det allra bästa för det garnet.

Nu får jag fundera på vad nästa inlägg ska handla om.
Over and out!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.