Stickat

Garn å garn å mera garn

11 mars, 2013

Har lovat mig själv att göra av med en del av mitt garnförråd innan jag köper mer nytt.
Så.. jag stickar raggsockar. Något speciellt mönster har jag inte, utan har plockat lite detaljer här och där.
Stefan brukar fråga vem som ska ha dem.. och det vet jag sällan. Jag bara stickar. Alltid är det någon som behöver dem, tänker jag.

Dessa är gjorda av ullgarn jag köpt på någon marknad. Eller rättare sagt ull och polyamid, för det håller lite bättre när det är raggsockar.

Svartturkosrandiga sockar Svart-multifärgade sockar

Sen kan jag väl kanske erkänna att jag inte riktigt höll mitt löfte. Jag har köpt mer garn. Jag bara råkade liksom! Skulle bara in i affären och klappa garnet lite och så insisterade det på att följa med hem. Och så råkade jag beställa lite från yarn-paradise.com, bara för att testa liksom. Tror sajten ligger i Turkiet och jag hade garnet här på två dagar. Billigt var det också, trots frakten.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.