Stickat

För det är jag värd!

10 december, 2015

nya-bocker

Kolla vad jag fick hem häromdagen!

Två nya böcker, fulla med inspiration. Det är ju så, varje år säljs det jultidningar av allrakäraste systers barn bland andra och då vill man ju stödköpa lite. Eller hur! Förra året (tror jag det var) köpte jag boken Varmt & stickat. Älskar den. I år fanns det två stickrelaterade böcker att välja på. TVÅ! Och vaddå välja? Jag beställde båda. Såklart. För det är jag värd. Och nu har de kommit.

Jag bläddrar. Dregglar lite. Planerar. Hämtar inspiration. Faktiskt så till den grad att jag glömmer sticka. Det är INTE bra. Alls. Eller jo, det är det. Att hämta inspiration är alltid bra. Man behöver nog ta pauser från stickandet ibland. Mikropauser. På nån timme eller så.

Kan iallafall meddela att jag har stickat klart ärmarna till Williams kofta nu. Äntligen. Och nu efteråt är jag glad att jag stickade dem på magic loop. Annars hade jag säkert haft en ärm kvar att sticka. Nu återstår att montera koftan, sticka hals och knappslå. Och. Fästa. Trådarna. De enmiljonsjuhundrafemtitretusen trådarna.  Fast först ska jag sova.

Over and out!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.