Stickat

Besvikelsen och knapparna

17 juli, 2016

nya-knappar

För ett bra tag sen beställde jag specialgjorda kokosknappar via nätet och trots att jag inte ännu gjort av med hälften tänkte jag fylla på med en omgång nya. Ser då till min förtvivlan att företaget jag beställde av förra gången inte längre säljer kokosknappar med egen text på. Vilken besvikelse! De säljer träknappar av lite olika storlekar, men jag gillar dem inte lika mycket som kokosknapparna. Har försökt googla efter andra försäljare av dylika knappar, men går bet. När jag söker på coconut och button så får jag bara fram en massa som handlar om programmering. Tror jag. Det är inte min specialgren, trots att jag en gång i tiden lärde mig programera Basic.

I min förtvivlan och besvikelse över de uteblivna knapparna råkar jag klicka hem lite alternativa knappar istället. De var faktiskt finare än väntat till det priset. Gav bara några tior för 100 stycken knappar. Faktiskt var de så fina att jag gav mig på att byta ut knapparna på den rosa Coffe Bean-koftan.  Nu återstår det att se hur de håller i tvätten. Kokosknapparna håller, det vet jag, men hur är de här? Ber att få återkomma i ärendet.

Ingen fakta att bidra med denna gången, men en bild på den rosa koftan med nya knappar kan jag bjuda på.

rosa-kaffebona-nya-k

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.