Stickat

Det glömska yllet

15 februari, 2017

Jag har länge funderat på att beställa namnlappar att sy fast på mina skapelser. Riktigt länge, faktiskt. Flera år. Men jag har liksom aldrig kommit till skott. Snacka om att ha svårt att få tummarna ur. Anledningen är enkel. Jag har inte kunnat bestämma mig för vilken färg jag skulle välja. För ett tag sen var jag igång igen och letade leverantör, testade olika färgalternativ, men kunde inte bestämma mig. Trodde jag.

Helt plötsligt dök det upp ett litet kuvert i min brevlåda och döm om min förvåning när detta låg i. Jag hade HELT glömt att jag hittat ett ställe där jag kunde beställa en blandad bunt med namnlappar. Virrhöna. Detta är ju helt perfekt! Nu kan jag testa vilken färgkombination som är mest användbar så vet jag det (kanske) till nästa gång jag ska beställa.

Stickinspirationen försvann för mig häromveckan. Jag rörde inte mitt garn på flera dagar, och började misstänka att jag var sjuk. Det var jag nog inte. Jag tror bara inspirationen tog lite semester. För i helgen var jag på stickcafé och där hittade jag min inspiration. Det är så härligt att sitta i flera timmar och sticka och prata med människor som är minst lika garnnördiga som jag är. Underbart!

Så, nu har jag ett par höstrandiga tågstickningsstrumpor på gång, och ett par halvhemliga tösabitsstrumpor. Jag återkommer om båda projekten senare för nu ska jag kurera min huvudvärk. Hur man gör det? Man stickar lite såklart. Och kanske tar en huvudvärkstablett, men mest stickar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.