Stickat

Varma sockar till liten prins i väntan på mer mysteriestickning

12 januari, 2014

1401 Williamsockar

De sa på vädret att det blir kallt i veckan som kommer så jag kände att det var dags att fylla på förrådet av varma sockar för lillasysters  lillprins W.
Ja.. det är alltså en av anledningarna till att jag stickar små sockar.
Den andra är att jag behöver något enkelt att göra medan jag väntar på nästa ledtråd i mysteriestickningen jag skrev om för lite sen. Mitt första vantförsök blev alldeles för stora, precis som förra gången jag gav mig på det här. Men efter att ha repat upp delar av handen (nä, inte min hand.. vanthanden) och köpt mig tunnare stickor så tycks det kunna passa mig. Nästa ledtråd har kommit idag så nu kan jag ta tag i det igen. Äntligen.
Jag förstod också på inläggen på Ravelry om de här vantarna att designern har hämtat sin inspiration ifrån filmen/barnboken The secret garden. Så. Den har jag faktiskt tittat på i helgen. Mysig film.
Just ja. Så här ser det ut hittills.
1401 Mysterievantar

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply ljungbergskan 23 november, 2015 at 10:08

    Så Underbar! ?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.