Stickat

Nytt mysterium!

6 januari, 2014

MysterievantarJag har gjort det igen! Jag föll för frestelsen att vara med i en mysteriestickning, knit-along, till.
Som ni kanske minns så gav jag mig på det i somras, men det ska vi nog inte prata så mycket mer om. Jag har repat upp dem igen. Resultatet den gången blev förfärligt!! Inte på grund av mönstret på något sätt alls, utan på grund av mig.
Fel val av färger (jag tog vad jag hade helt enkelt) och så stickade jag förmodligen för löst för vanten blev såååååå stor!

Nu är det nya tag. Helt nytt mönster, men samma designer faktiskt. Och nu har jag tränat på flerfärgsstickning så nu kanske det går bättre. Här ovan syns muddarna, eller i alla fall en och en halv mudd. Det var första ledtråden och nu har ledtråd två kommit så nu vill jag verkligen göra klart den andra mudden! Än så länge lär det föreställa rosenknoppar (det röda) och blad (följaktligen det gröna då)

Det ska bli så spännande att fortsätta med de här. Håll tummarna för att jag lyckas bättre denna gången!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stickat - Varma sockar till liten prins i väntan på mer mysteriestickning - morslillaylle.se 12 januari, 2014 at 04:55

    […] Den andra är att jag behöver något enkelt att göra medan jag väntar på nästa ledtråd i mysteriestickningen jag skrev om för lite sen. Mitt första vantförsök blev alldeles för stora, precis som förra […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.