Stickat

Ett orimligt peppat ylle

15 mars, 2023

Marstrand

Efter att ha hämtat mig från mitt 10-årsjubileum är det nu dags att ladda om. Det är ett orimligt peppat ylle som i övermorgon styr kosan mot Marstrand och Stickfest i Väst. Min ”partner in crime” denna gången (också) är min vän Elaine, @ellanbellanknits. Elaine ska hålla ett par kurser och jag var inte sen att hoppa på som sällskap. Hon behövde inte jobba länge på att övertala mig, så att säga. I helgen är det äntligen dags, och jag ser fram emot det här sååå mycket!

Men så är det det där med packning. Vad ska jag ha med mig? Vanligtvis när jag ska resa någonstans så packar jag alldeles för mycket garn och stickprojekt, men i detta fallet tänker jag att OM jag skulle köra slut på garn alternativt på lusten att sticka det jag har med mig så finns det att köpa nytt på plats. Sicken tur va! Så denna gången är det snarast kläder, skor, tandborste m.m. som är huvudbryet. Ja.. just tandborsten är kanske inget huvudbry. Jag har en tandborste och den ska med.  Och skor är kanske inte heller något huvudbry när jag tänker efter. Det blir Hoka-skorna som vanligt. Hälarna tolererar inget annat. Kanske smyger jag ner ett par snyggare skor också, men det berättar vi inte för hälarna.

Då  är det framförallt kläderna som är huvudbryet. Inte så att jag är extremt modemedveten eller så. Men.. det ÄR en stickfest och då vill jag ju ha stickat på mig. Samtidigt vet jag hur varmt det brukar vara vid middagen på kvällen.  Kanske min Anna Tee i silkegarn från Dandelion? Den borde väl vara sval nog för kvällen?  Och kanske min tröja med volanger på ena axeln. Den är ju festlig och fin. fast varm. Nåja, jag behöver inte packa förrän imorgon. Det ordnar sig. Hoppas jag. För jag tror att klädsel är att rekommendera.

Det blir nog bra hursomhelst. Trevligt ska vi ha.

Vill du se hur vi har det i helgen så kika in på Facebook eller Instagram!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.