Stickat

Fiberrika karameller

7 september, 2016

mer-garn

Alltså, kolla vilka karameller!! Inte går det att motstå så här vackra härvor trots att garnförrådet är välfyllt redan? Nä, tänkte väl det! Jag kunde iallafall inte motstå. En av de sista dagarna på vår semester tog vi en tur med cabben och jag fick välja resmål. Enkelt val. Klippans yllefabrik, såklart. Efteråt erkände käre maken att han redan räknat med att jag skulle välja det, och om jag inte lyckats komma på något resmål skulle han föreslagit det. Jag har helt klart gift mig med rätt man. Det blev inte så rysligt många härvor denna gången. Bara 10, hrmm. Eller om det var 12… Vaddå? De är fulla med fiber och fiber är nyttigt!

Nu börjar bekymret med hur dessa ska kombineras. Lime och lila? Rosa och rött? Grått och lila? Grönt och grått? Eller ska jag kombinera någon av dessa med någon av alla de andra färgerna jag har sen innan? Svåra val. Stora problem. Har nu påbörjat en vante i tre olika färgställningar och har fortfarande inte bestämt vilken jag ska fortsätta med. Eller ens OM jag ska fortsätta med någon av dem. Kanske prova en helt annan kombination?  Ilandsproblem, men inte desto mindre knepigt.

Jag lär återkomma  i ärendet.

Såg förresten på fejjan att Lillcat design har en sockmysteriestickning på gång. Jag behöver göra en djupdykning i garnförrådet och se om jag har något lämpligt sockgarn kvar där. Och så måste jag ta mig an den lilla röda klänningen jag stickat klart. Lite montering (som jag inte alls får till!) kvar. Jag tror jag tvättar och blockar den lite först så blir det kanske lättare. Åtminstone får jag ett legitimt skäl att inte montera den just nu. Smart! Så får det bli.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.