Stickat

Jag hinner inte!

9 maj, 2013

pippikofta snart klar

Det är bara att inse. Jag hinner inte.
Imorgon ska vi träffa käraste lillastyster och hennes alldeles nya pojke. Det ser jag fram emot enormt mycket! Jag har närt en liten förhoppning om att hinna göra klart den lilla pippikoftan till William så att jag kunde ha med den dit, men nej. Det går inte.

Jag vill hellre att den blir som jag vill, än att hasta fram något halvdant. Ärmarna är lite knepiga just nu. Kan inte riktigt bestämma mig för hur de ska avslutas längst ner liksom.
Några varv rätstickning som längst ner på koftan, eller med ribbstickad mudd. Jag vill nog helst ha några varv rätstickning, men som synes så blev det liksom en trumpetformad ärm. Gör om … gör rätt… På det igen bara.

Men koftan är inte klar tills imorgon.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.