Stickat

När väntan är lång

5 april, 2013

babymössa

Nu längtar jag efter att allra käraste minsta lillasysters bebis ska komma. Så mycket att jag var tvungen att provsticka en mössa. Jag vet ju inte ens om hon vill ha en sån, men ni vet.. nöden blev stor.

Mössan var jätterolig och lätt att göra, med mönster från www.pickles.no. Lille luring heter mönstret och det finns små vantar också att göra. Jag använde rester jag hade av Drops Paris och tjockleken verkar lagom.

Kanske blir det fler såna här mössor, i andra färger.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Stefan 26 april, 2013 at 12:22

  Nu har ju bebisen kommit 🙂
  Ska du inte lägga upp Converse-dojjorna du har stickat också 🙂 ?

 • Reply Catarina 26 april, 2013 at 01:03

  Jodå, både dem och annat som jag pysslat med. Tiden räcker dåligt till bara. 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.