Stickat

Nytt försök med Kerstin

20 augusti, 2014

Kerstin-2

Nytt försök med nya färger. Förra försöket blev som bekant lite svårstickat. I halvmörker åtminstone.
Så jag provade igen och valde två färger som ger lite större kontrast. Och visst fungerar det att sticka i halvmörker nu. Men lite tråkigare blev det allt. Eller?  Mönstret jag stickar efter är Kerstin ur Vantar för alla årstider.

Nå, jag kommer att fortsätta ändå, för jag tycker det är rätt fina. Men SEN blir det mer färgglatt. Jag har ju en hel del härliga färger att välja bland. Och många mönster, bland annat i ovanstående bok.

Nu åter till vinet i väntan på maten.

Over and out!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.