Stickat

Elefanter till William

30 juni, 2013

elefanter detaljNu är överraskningen levererad!
Jag hoppas att mottagaren gillar den och att William kan ha nytta av den i höst och vinter. Den är nog för stor än så länge, men han växer ju!
Råkade köpa lite Baby Merino-garn på rean tidigare och hade blivit så inspirerad av koftan Ella Funt som jag sett på Ravelry. Jag bara m å s t e göra en sån och William är ju den naturliga mottagaren just nu. Hoppas verkligen att hans mamma säger till om det blir för mycket…
Valde att göra elefanter nederst på oket, precis som i mönstret men improviserade sen friskt. Garnet är väldigt mjukt, men jag tyckte nog att det blev lite sladdrigt när jag tvättade det. Hoppas innerligt att koftan håller formen ändå. Det återstår att se.
elefanter
Imorgon börjar rean på sommargarnerna… jag kommer att råka handla igen, om det finns några fina färger hemma. Har väntat i snart en månad på att det ska komma hem mörkblått Safran till Hilmas kofta, men jag får bara svaret att ”det är på väg”. Jamen kära nån.. varifrån kommer det? När jag beställer garn från Turkiet tar det knappt två dagar….
Jag vet inte om jag tror på att ”det är på väg” Finns det inte hemma imorgon så kommer jag att beställa det någonannans. Det är synd eftersom jag ju vill stödja en bra garnaffär när jag nu har en sån i min närhet.
Ska också köpa garn till en Tricsi har jag tänkt.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ida 3 juli, 2013 at 12:27

  Tack än en gång för den fina koftan! Så mjuk och skön den är!

  • Reply Catarina 3 juli, 2013 at 05:32

   Så roligt att du tycker om den. <3 Det är verkligen ett mjukt garn trots att det är ull. Jag hoppas ni kan ha användning för den så småningom. 🙂

 • Reply Stickat - Elefantmössa, vantar och en syltburk - morslillaylle.se 21 augusti, 2013 at 11:18

  […] Eller.. snart och snart. Nångång blir det kallt, jag lovar! Jag fick lite garn över efter hans elefantkofta och tänkte att ett par vantar och en öronlappsmössa vore fint. Vantarna fick nöja sig med […]

 • Reply eva olsson 1 februari, 2016 at 11:26

  Hej ! Går det att beställa elefantkofta till mitt barn. vänliga hälsningar eva.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.