Virkat

Stickkramp eller inte?

18 juni, 2014

ugglor

Jag rörde knappt garn under hela förra veckan. Började nästan tro att jag var sjuk, drabbats av nånslags idétorka eller stick-kramp kanske. Men, nä, det berodde nog bara på att det var för mycket annat. After work med jobbet och ett par studentfirande, och så en bal i söndags. Ja, det var inte jag som var på bal, så klart. Bara tittade på de vackra baldeltagarna, studenterna.

Idag började jag kvällen med en långpromenad med gräsklipparen. Inte på gräsmattan, det hade varit för vanligt.
Jag tog gräsklipparen på släptåg och traskade iväg med den. En knapp kilometer blev det nog. I uppförsbacke.
Den är alltså sönder och skulle iväg till en vänlig själ som lovat att banka vett i den. Och eftersom vi varken har kombi eller släp så fick jag agera dragare. Tror varenda en som körde förbi mig idiotförklarade mig totalt. Det bjuder jag på!

Sen planterade jag ett par pelargonier, ryckte lite ogräs och drog till sist fram trädgårdstunnan till vägen för tömning imorgon.
Det fick räcka för ikväll sen.

Resten av kvällen har ugglat i soffan, hahahahaha. Alltså, jag har färdigställt ugglorna på bilden. De här små liven ska få flytta till Charlie, tror jag bestämt. Om Charlie vill ha dem. Mönstret till dem finns här, om ni skulle vilja göra egna raringar.

Oh, nu är mannen klar med maten, och mitt vinglas är tomt.

Återkommer en annan dag!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maria Ljungberg 19 juni, 2014 at 12:24

    Låter som en skön dag!! Charlie längtar efter sina ugglor! 🙂 så gulliga! 🙂 kram kram

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.