Stickat

Systers Miss Winkle är klar

10 april, 2015

systers-Miss-Winkle

Jodå, visst blev hon klar. Allrakärastesysters Miss Winkle. Jag hoppas hon kommer att tycka om den.

Nu grunnar jag på om jag kanske ska blocka den trots allt. Acryl har väl inte världens bästa minne, men lite bättre snurr på öglorna i kanten kan det nog bli. Eller vad tror ni? Det är väl värt ett försök? Det ska bli rejält varmt i helgen så den behövs nog inte just nu ändå.  Jag tror jag gör det.

Men vad ska jag nu har för tågpendlarstickning?`Skulle gärna prova Martina Behms nya sjal Braidsmaid men jag har nog inget passande garn. Inte i tillräcklig mängd iallafall. Jo, jag lovar. Det är möjligt. Men svårt att tro när man ser garnlagret.  Jag får väl göra en djupdykning i förrådet och leta. För det tror jag att man måste innan man köper nytt garn. Faktiskt.

TAIF-vantarna är snart klara. Och så även mönstret på dem. Båda vantarna färdigstickade och verkar bli i rätt storlek för manshänder. Bara tummarna kvar. Förresten, hur långa tummar har en man?  Får nog prova dem på någon av männen i familjen, tror jag.

Nu får det nog bli lite mat och sen krascha framför en film.

Men herregud, jag har ju ingen filmstickning! Hur ska jag kunna titta på film UTAN att sticka?

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.