Stickat

Troll och småknytt

22 mars, 2013

AlpacapyttDet har bestämt gått troll eller annat småknytt i det här pytteriet.

Jag gjorde den här i Drops Alpaca i natur och grått. Härligt garn och härliga färger tycker jag. Och så valde jag att göra själva sjalen i slätstickning istället för rätstickning som mönstret egentligen säger.

Den blev lite liten, trots att jag gjorde spetsen två meter lång. Men! jag var ändå ganska nöjd med den…. ända tills jag såg den i dagsljus.
Det är ju för sjutton inte samma färg på de vita ränderna. Inte kunde jag väl tro att jag hade naturvitt Alpaca som skiftade så mycket i färg??!!  Det är bara att konstatera att olika färgbad kan skifta ohyggligt mycket.
Så… river upp igen. Det blir nog ingen pytt här, för nu är det inte roligt att sticka den längre.

Får jaga fatt i något nytt istället! Och, jaja… göra färdigt mina UFO.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.