Virkat

Två små ljushuvuden

15 oktober, 2014

Ingrids-ugglor

Den sista veckan, eller två, har jobbet tagit för mycket tid från stickningen.
Jag har filat lite på de rosa vantarna, men fortfarande inte börjat på andra vanten. På tågresan till och från jobbet stickar jag på bubbelsockarna. Nu har jag kommit förbi hälen på båda och håller på med foten. Snart klart alltså.

I söndags blev det ett par timmars bilresa totalt, men jag vågar inte använda tunna, vassa strumpstickor i bilen, så jag gjorde färdigt de här små vännerna. Lilleman till höger ser alldeles vettskrämd ut, men han vinkar så det är nog inte så farligt ändå.
Imorgon ska de överlämnas till kollegan som beställt dem till en liten nyfödd parvel.

Nu blir det hopp i bingen, för imorgon är det jobbedag igen.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.