Mina mönster Stickat

Vantväder i juni

23 juni, 2015

Zigzagvantar

Vantväder i juni? Ja, det är iallafall bra väder att sticka vantar i. Det blev nämligen vantar av sockarna. Bildbevis kommer så snart de torkat. Det tycks ta sin tid. Antar att det inte är det optimala torkvädret, trots att det ska föreställa sommar.  Riktigt nöjd blev jag med vantarna iallafall  så jag tänkte göra ett par likadana till. Minst. Kanske till och med skriva ner det för framtida bruk. Men jag har verkar satt sprätt på allt garnet av den tjockleken. Nästan.

Jag hittade ett par nystan av Drops loves you 4, men jag är tveksam till om det räcker. Och förra paret kan jag inte väga för de vägrar torka. Så nu är jag i valet och kvalet. Ska jag chansa och kanske stå här med enochenhalv vante? Eller ska jag repa upp redan nu? Det känns INTE som läge att köpa mer garn iallafall. Måste göra av med lite mer av lagret först.

Svårt beslut.

Denna gången har jag inte mycket fakta att komma med.

Garn; Drops loves you 4
Stickor 4
Mönster; Eget hittepåvantemönster. Funderar på att döpa dem till Svante Vintervante.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stickat - I-cord-lurar - morslillaylle.se 28 juni, 2015 at 09:05

    […] var nästan färdig med min andra version av Svante Vintervante när jag fick göra ett kort avbrott. Det var käre maken som ville ha sina nya lurar instickade. De […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.