Stickat

Varma raggisar till kalla små fötter

4 december, 2016

elofraggisar

Det kom ett nödrop. Ja, eller vad man kan kalla det. Elof har vuxit ifrån sina raggisar och behöver nya.  Klart jag fixar det! Jag kan omöjligt ha Elofs kalla fötter på mitt samvete. Detta paret blir lite tjockare än tigertassarna och det är säkert bara bra.

Jag fick helt fria händer med färg och form, bara de passar en liten grabb. Det tror jag nog detta paret gör, eller vad säger du? Denna gången valde jag att göra vridna räta i resåren och en förstärkt häl. Hälen för att det blir mjukt och skönt och de vridna räta för att jag tycker det är kul att sticka. Och så blir det snyggt. Tycker jag. Och jag fick ju bestämma.

Fakta om raggisarna;

Garn: Svarta Fårets raggsocksgarn
Stickor: 4 mm strumpstickor
Mönster: Inget alls. Jag stickar oftast raggisarna helt efter eget huvud. Inget mönster, utan mer en princip. Här har jag lagt upp 36 maskor i skaftet.

Nu återgår jag till solskenet. Vi hörs!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.