Stickat

Vildsocka nr 1

17 mars, 2015

ljus-vildsocka

Näe, jag kunde inte låta bli garnet. Det gick inte.

Så här blev det ljusa nystanet av vildgarnet. Svart mudd, tå och häl blev rätt bra, tycker jag. Även det gulare garnnystat är testat. Såklart. Men det resultatet är inte fotograferat ännu. Väntar nog tills första sockan är klar där också. Jag har haft för lite tid för stickning på senaste tiden. Eller är det orken som saknats kanske. Svårt att säga. Jag åkte tåg tur och retur Enköping i förra veckan. Ni kan ju gissa hur mycket jag stickade på alla de timmarna.

Inget. Inget alls. Kan ju nästan tro att jag var sjuk.

Men! Elias har fått välja vilka sockar han vill ha av de två vildgarnen, och han valde detta. Det gulare går alltså till lillsyrran Elsa. Hoppas hon gillar dem!

Åter till stickorna

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stickat - Vildsockar 2 - morslillaylle.se 25 mars, 2015 at 06:06

    […] Då var andra paret vildsockar klara. Det här paret är till Elsa. Om hon vill ha dem. Vi var inom som hastigast i fredags och […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.