Stickat

Jag borde ha fäst

31 maj, 2016

halvfardigt

Tro inte att jag varit sysslolös bara för att det inte kommit något inlägg på ett tag. Åh nä! Men jag har en flock påbörjat, halvfärdigt, helfärdigtförutomfästatrådarna och lite helt ofärdigt. Jag BORDE kunna ta mig i kragen och fästa trådarna i de gula vantarna och mössan i rosa och vitt. Det borde jag. Men det är så mycket roligare att sticka. Det grå/vit/rosa i höger nederkant blir ett par raggisar. Jag trodde när jag såg nystat i affären att det skulle bli randigt. Det var prydliga ränder i nystanet iallafall. Det blev det inte, kan jag säga, så jag fick ta till Plan B. Lite lyfta maskor så lugnade man det oroliga garnet. Det blåmelerade uppe till vänster ska också bli raggisar. I det fallet syns det tydligt att garnet är melerat, så där räknar jag inte med ränder.

I övrigt har det varit fullt upp med hälsa-på-son-resa, fira-av-blivande-pensionär-kalajs, morsdag och hälsa-på-allrakärasteminstasysters-lilla-bebis. Sånt är så kul, men tar tid. Från stickandet, menar jag. Eller kanske inte allt. Resan till och från sonen tillbringade jag med de gula vantarna, så där blev ett antal sticktimmar.

Åh, allakärasteminstasyster blev visst väldigt glad för den lilla vita lillasysterkoftan. Hon önskade visst sig en sån till lillprinsessan. Sån tur!

Jamen då får jag väl ta tag i fästandet då. Men var sjutton har jag lagt nålarna?

Jahapp.  Då får jag väl offra mig och sticka istället. Hehe.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stickat - Selbumössa - morslillaylle.se 23 juni, 2016 at 09:01

    […] ni förstår tog jag tag i fästandet för någon vecka sen. Faktiskt samma kväll som jag skrev inlägget ifråga. Jag insåg hur korkat det var att bara låta det ligga och det var gjort på mindre än ett […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.