Stickat

Julafton redan?

24 december, 2013

Oj vad december gått fort!

Jag har haft så många idéer om vad jag skulle vilja göra till så många olika personer, men… det är ju så att jobbet tar en hel del tid, det också. Ja, jag menar alltså det ”riktiga” jobbet. Det som ger mig lön så att jag kan köpa garn. Och mat. Och garn. Och annat.

I år blev det ytterligare en julstrumpa gjord. Till mina söners kusiners kusiners kusin. (tror jag det blir) Jag hoppas att Nisse Frys hittar till strumpan till nästa december. I år hanns det nog inte med är jag rädd.

julstrumpa AliceDisktrasorna har i stort sett gått åt. Det finns bara ett par skrämda kvar i färdiglådan.
Jag fick en specifik beställning på en disktrasa också. Den skulle vara i rött och blått, Helsingborgs färger. Såklart jag fixar! Men jag säger bara det, det tog nästan lika lång tid att fästa alla trådarna som det tog att sticka den. Återstår att se om jag gör om det. Kanske. Ganska fin blev den, tycker jag nog.

disktrasa HbgUtöver detta så har jag jobbat på ett lite pilligare projekt, men det kan jag inte säga så mycket om ännu. Det ska bli en överraskning och det är ju julafton idag!!

Så, Från oss alla. Till er alla.

En  Riktigt God Jul!!

God Jul

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stickat - Julstrumpor till småfolk - morslillaylle.se 12 november, 2015 at 07:44

    […] jag varsin strumpa till barnen. Det spred sig sedan till deras kusiner, och vidare till kusinernas kusin. Och nu i höst fick jag veta att kusinernas kusin fått två små bröder. Två! På en gång! […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.