Stickat

Nästan bortglömt tröjfluff

16 december, 2014

fluffgarn

När jag förra helgen rotade i garderoben efter min säck med Klippangarn så hittade jag detta. Jag hade helt glömt bort det, men säg för all del inte det till min man! Han tycker nog det är ett tecken på att jag har för mycket garn. Som om man kan ha det!! Det är antingen lagom eller för lite. Jag har lagom, för det mesta.

Veckan innan min lokala garnlangare skulle stänga tidigare i höstas var jag tvungen att ta en sista runda dit. Bara för att, liksom. Egentligen behövde jag inget, men ni vet hur det är.

Då hittade jag detta härliga fluff som jag suktat efter hela sommaren. Drops Brushed Alpaca Silk tror jag det heter. Det blåa är mycket mildare i färgen än det verkar här på bilden.
Fluffet ska bli en tröja, randig och förmodligen lite oversize. Jag ska sticka den med ganska tjocka stickor så att det blir fluffigt och härligt.
Hoppas jag. Ungefär så här, fast inte så breda ränder tror jag.

Nå, det återstår att se. Jag lär återkomma om det.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stickat - Disktrasor och tummar - morslillaylle.se 16 april, 2015 at 07:58

    […] nästa projekt är en tröja. Till mig själv. Inga konstigheter. Fluffigt, mysigt garn. Stora stickor. Enkelt mönster. Tror jag. Men jag tror ändå att jag är rädd att börja. För […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.