Stickat

Disktrasor och tummar

16 april, 2015

Disktrasor

 

Jahopp. Detta är vad jag sysselsatt mig med de senaste dagarna. Kanske rent av veckan om jag tänker efter.
Fyra färdiga disktrasor, och en på stickorna. Perfekt bilstickning är det. Och tågstickning, faktiskt.
Men lite undrar varför jag massproducerar (nåja…) dessa nu. Jag har börjat misstänka att jag är rädd för att börja på mitt nästa projekt. Helt säker är jag inte, så säg det inte till någon. Men jag misstänker.

Mitt nästa projekt är en tröja. Till mig själv. Inga konstigheter. Fluffigt, mysigt garn. Stora stickor. Enkelt mönster. Tror jag. Men jag tror ändå att jag är rädd att börja. För tänk om den inte passar sen! Garnet är inte speciellt riva-upp-vänligt. Det kan jag säga. Så passar den inte så passar den inte. Håll tummarna för mig, så börjar jag. Imorgon. Nej, förresten, då är jag inte hemma. På lördag!

På tal om tummar, förresten. Hur lång tumme har en man? Jag menar, jag vet hur lång (icke lång) min tumme är. Men hur lång tumme har en man? En man med ungefär handskstorlek 10? Jag har ingen aning. Det är för slutspurten av TAIF-vantarna jag behöver veta detta.  Får försöka fånga in yngste sonen när han svischar inom en dag och mäta hans tumme. Om inte ni kan bistå med denna information, kanske?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.