Stickat

Omstickade jätterosa sockar

24 februari, 2015

Jatterosa-sockar

De jätterosa sockarna till yngste sonens tjej är omstickade. Nu i mer rimlig storlek. Det ÄR faktiskt inte meningen att raggsockar ska sitta som korvskinn.

Jag har använt Svarta Fårets raggsocksgarn, och räknade med att tre nystan skulle gå åt. Men jag fick lust att använda grått som kontrastfärg, och plötsligt har jag ett helt nysta rosa över. Och lite till. Heter det det förresten ett nysta, flera nystan. Eller är det nystan både i singular och plural? Jag vet inte. Strunt samma, ni förstår vad jag menar.

Restnystanet vet redan vad det vill bli (eller hur Cissi!) , men förmodligen får jag först köpa ett till. Kanske. Ska tänka klart först. Och under tiden gör jag klart Daniels hjärtesockar. Återkommer om dem.

Nu återstår bara att hålla tummarna för att överföringen till Facebook fungerar den här gången. Det krånglade sist, men då var det ju bara bild på böcker. Det gjorde liksom inte så mycket. Denna gången vill jag gärna att sockarna syns. Håll tummarna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.