Stickat

Alldeles för små jätterosa sockar

16 februari, 2015

rosa-sockar

Skulle sticka ett par varma goa raggsockar till yngste sonens flickvän. Jag köpte ett par nystan alldeles lagom jätterosa raggsocksgarn från Svarta Fåret och satte igång, men jag vet inte vad som hände här. När jag var kommen så långt som på bilden, på BÅDA sockarna, ser jag att de är alldeles för små. Har det blivit en ond cirkel? För små Kalli-vantar, för små raggisar. Vågar jag börja på tröjan jag tänkt sticka till mig själv? Tänk om den också blir för liten! Hemska tanke!

Jahopp. Bara att riva upp och börja om.

Garnet räcker ju längre på detta viset. Kan man ju tänka. Om man vill. Det vill inte jag.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stickat - Omstickade jätterosa sockar - morslillaylle.se 24 februari, 2015 at 08:45

    […] De jätterosa sockarna till yngste sonens tjej är omstickade. Nu i mer rimlig storlek. Det ÄR faktiskt inte meningen att raggsockar ska sitta som korvskinn. […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.