Stickat

Pyttekoftan och mössan

23 mars, 2014

pyttekofta klar

Tjohooo! Nu är den klar!

Pyttekoftan är klar så nu kan bebisen komma. Ja, jag vet att det inte är dags riktigt ännu, men rent koftmässigt är det ok när som helst nu.  Och jag vet att bebisens storasyster tycker att det är dags.
Jag frågade den blivande  storasystern om hon tyckte det skulle bli en lillasyster eller lillebror och fick det kloka svaret: -Ja!
Helt rätt.. det ena eller det andra blir det. Klok storasyster. Det kommer att gå bra det där!

Jag fick ett önskemål om en liten mössa också. Piece of cake, tänkte jag. Och ja.. det är det ju. Men herrejösses vad många olika sorters babymössor det finns. Och ingen att prova på.
Nu har jag gjort en. Och det är bara att hoppas att den passar. Annars gör jag en ny. Direkt! Det tar inte lång stund alls.
Och, förresten.. om det inte är en sån som önskades, så kan jag göra en ny av den anledningen också. Om det behövs. No problem!

Just, ja. Så här ser den ut! I inte helt färdigt skick. har inte fäst trådar och inte stickat snörena.. och inte tvättat och format den. Den var ursöt på mönsterbilden, med den lilla toppen upptill. Men jag vet inte.. vad tycker mottagaren?

pyttemössa

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Cissi 23 mars, 2014 at 08:38

  Både koftan och mössan är jättefina, jag är så nöjd! Du är verkligen duktig Catarina! Kramar

 • Reply Catarina 23 mars, 2014 at 08:42

  Åh, underbart Cissi! Då fixar jag lite snören och gör mössan färdig. 🙂
  Kram!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.