Stickat

Adventskalendrar och mysterier

11 december, 2016

mysteriestrumpor

 

Ni minns kanske att jag skrev om en mysteriestickning för ett tag sen. Begåvade LillCat publicerade ett sockmönster i fyra delar under oktober och det var SÅ rolig stickning! Jag såg att mönstret faktiskt ligger kvar i hennes Facebook grupp. Har du inte gett dig på dem tidigare så rekommenderar jag att du kastar dig in där direkt! Och när jag ändå var där och kollade så såg jag att hon har en adventskalender igång just nu. Tio olika mönster på julkulor utlovas. Åh, nu blev jag ju sugen på det också!

Jag vet inte vad det är med mig. Inget blir helt färdigt just nu. Hjärnan min vill göra allt möjligt (och omöjligt), utom det jag just håller på med. Visst älskar jag att sticka Sunshine-strumporna i Tant Koftas handfärgade garn, men det finns ju så mycket annat också! Hela tiden upptäcker jag nya adventskalendrar och mysteriestickningar som vill bli gjorda. Men HUR har de tänkt att man ska hinna med det så här innan jul? Man måste ju jobba lite också! Nåja. Jag får väl spara ner det jag är mest sugen på, för det finns ju ett liv efter jul också.

Och har ni sett stickkalendern på Instagram? En hel rad indiedesigners som slagit sig samman och delar med sig av erbjudanden varje dag fram till jul. Följ @stickkalender2016 på Instagram du också!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stickat - Funderingar kring självrandande garn och annat. - morslillaylle.se 9 april, 2017 at 06:48

    […] nystan, men vad ska jag göra med dem? Jag har lyckats göra av med något av dem till ett par tvåfärgsstickade strumpor. Det nystat var väldigt väl avvägt i färgerna och hade fina, mjuka övergångar mellan […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.