Stickat

Semester och internationella UFO-dagen

2 juli, 2014

semesterläge

Jag har semester! Och så här jobbigt hade jag det igår, delar av dagen iallafall.
För ni som känner mig vet att jag inte har ro att ligga still hela dagen.

Idag lär det vara internationella UFO-dagen och vad är då bättre än att ta tag i ett gammalt UFO tänker jag. Nä, alltså inte rymdvarelser eller så. Ett UFO för mig (och andra stickare) är ett UnFinished Object.
Jag har några UFOn i stickhögen, det erkänner jag, men mitt verkliga UFO är inte stickrelaterat.
Förra sommaren la vi en gång från vägen till trappan på framsidan, men hann inte riktigt klart. Jag skulle lagt det sista samma dag som vi blev påkörda, och sen gick det ju som det gick. Det har inte blivit gjort.
Men! Idag har jag planerat att göra det. Alla verktyg är framtagna, arbetskläder på, och byastenen ligger där den ligger på pallen, Då börjar det regna och åska!!

Det tar jag som en signal att det var fel UFO jag gav mig på. Fortsätter härmed tvättandet och att sticka på det som syns på bilden ovan. Ett UFO kan jag nog inte kalla det förstås, men det är det jag har mest lust att jobba med just nu. Då får jag göra det. Visst?!
Vad det är? Det återkommer jag om!

Då återstår det svåra valet. Vilken film ska jag titta på?

Ha det gott!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stickat - UFO eller inte UFO, det är frågan! - morslillaylle.se 13 juli, 2014 at 07:51

    […] var ju det här med UFOn. Tänkte visa er ett urval av mina ofärdiga […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.