Mina mönster Stickat

Tjocka goa vintervantar

7 juli, 2015

Svante-Vintervante

Det blev tjocka, goa vintervantar av de tänkta sockarna. Tänk så det kan bli. Jag blev riktigt nöjd med dem. Speciellt eftersom de blev till medan jag stickade. Eller, ja. Det blir det väl alltid, men jag menar att jag hittade på dem efter hand som jag stickade.  Jag funderar fortfarande på om det ska bli ett mönster av dem. Kanske, kanske inte. Jag hade den planen när jag skulle börja på nästa par, men garnet jag hittade räckte inte till tvåfärgade vantar, så det fick bli tre färger.

Men. Kan jag lägga vantarna (hehe) på mer garn i denna tjockleken så blir det ett par till, och då blir det ett mönster.

För tillfället stickar jag ingenting. Eller nästan inget åtminstone. Funderar lite på en ny kofta till Wille, men jag har inte lurat ut hur den ska se ut än. Behöver bestämt lura lite till på det. Ber att få återkomma i ärendet.

Fakta:

Garn: Falkgarn Sport
Stickor: 4
Mönster: Har jag fortfarande inget, men det kan bli. Nu blev det ju ett par vantar av det.

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Egna mönster, Stickat - Fluffiga tjockvantar - morslillaylle.se 19 juli, 2015 at 04:40

    […] är andra försöket på Svante Vintervante. Det här paret fick bli trefärgat för jag hade inte tillräckligt av bara två färger. Jag var […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.