Stickat

Willes kaffeböna

25 juli, 2016

blarandig-kaffebona

Det blev en blårandig kaffeböna också. Väldigt bra basmönster till en kofta, måste jag säga. Sen kan man pimpa den som man känner för. Om man känner för det. Annars är den fin i sin enkelhet. Denna fick kanter och muddar i avvikande färg.  Blev inte så dumt faktiskt.

Både denna koftan och den rosa kaffebönan med blomknappar har nu flyttat till nytt hem. De hamnade hos William och Wilma och kommer säkert att trivas där. Wille älskar tydligen att ha kofta eller tjocktröja på sig så den kommer nog till användning.

Häromdagen tog jag mig i kragen och fotograferade en del projekt och annat, så nu har jag lite att bjuda på framöver. Det är tur, för jag har inte orkat sticka en enda maska idag. Det tar på krafterna att komma tillbaka till jobbet efter semestern. Borde vara lag på att man börjar med en halvdag. Eller en helt ledig dag, jag är inte omöjlig. Får nog föreslå det på jobbet tror jag.

Faktan är ju densamma som den rosa kaffebönan, men här kommer det igen.

Garn: Novita Helen
Stickor; 4,5 och 5,5 mm rundstickor och strumpstickor
Mönster; Little Coffee Bean, ett gratismönster som finns på Ravelry. Välskrivet basmönster till babykofta.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stickat - De röda tofflorna - morslillaylle.se 16 augusti, 2016 at 07:26

    […] Novita Helen. Jag använde rester från Coffee Bean–koftorna. Det gick inte ens åt ett nysta till de här pyttesmå. Stickor: 3,5 mm […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.